Jógakaland
márc
20
Élő gyerekjóga a Facebook oldalunkon! - 10:30 10:30

Mesés Gyerekjóga - 15 perc


Az #otthonmaradok a Bonamival sorozatban Dóri is részt vett, és készített egy videót, melynek segítségével bárki tud otthon, gyermekével együtt mesésen, játékosan jógázni. Nem csak a felnőtteknek, a gyerekeknek is kell a mozgás, főleg, ha a megszokottól eltérően, nem járnak oviba és nem futkároznak együtt a barátaikkal.

" Ebben a videóban egy teljes, 15 perces gyakorlatsort láthattok, amiben az Erdei és a Tábori jógakaland mesekönyveink gyakorlatait használtam, persze nem az összeset:) Ez egy rövidebb, de annál komlpexebb és átmozgatós videó lett, amit bármikor megcsinálhatnak a gyerekek, na meg persze Ti is! Csak indítsátok el, és indulhat is a Jógakaland! "

Így inspiráld gyermekedet a jógázásra:

1. Amivel a legjobban tudod inspirálni gyermekedet az az, ha Te magad is csinálod, előbb- utóbb úgyis be fog csatlakozni.
2. Vonj be illatokat a játékba! Csepegtess illóolajat egy párologtatóba vagy diffúzorba. Kellemes mandarin vagy eukaliptusz illat lengi majd be a szobát.
3. Alakítsd ki a jógás meséhez kapcsolódó környezetet! Az Erdei és Tábori jógakaland könyveim erdőben játszódnak. Az állatok legyenek a plüssök, a barlang és a folyó pedig székekkel, plédekkel könnyen megépíthető.
4. Tegyél ki olyan képeket, amiken együtt tornáztok! A gyerekeket ez nagyon érdekli, és szeretnék újra átélni a pozitív élményt.
5. Tornázzatok tükör előtt! Így könnyen láthatja a Te mozdulataidat, ami mintaként szolgál neki.

 
Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X