4 Évszak Jógakártyái- 40db Gyerekjóga Kártya – Óriás Évkör Plakáttal

Ez egy online termékcsomag, amit egyből le tudsz tölteni innen az oldalunkról! Csak várd meg, amíg befejeződik a fizetés és meglátod az oldalon a ” Köszönjük a rendelést ” feliratot. Ott ha kicsit lejjebb görgetsz, már le is tudod tölteni az online termékeket!

A PDF csomag tartalma:

  • 40 db gyerekjóga kártya, a jógapózok gyakorlati leírásaival, évszakonként 10 db
  • 1 db óriás évkör plakát ( 4xA4 méret )
  • 40 db mini gyerekjóga kártya, évszakonként 10 db

 

Ez a látványos csomag tökéletes lehetőség arra, hogy a gyerekek játékosan megismerkedjenek 40db!!! gyerekjóga pózzal. Elsőre persze ez soknak tűnhet, de nem kell megijedni, van időtök bőven a gyakorlásra. Ha esetleg még le is lamináljátok a kártyákat, évekig szuper fejlesztő játék lesz ez számotokra:)

Azért is alkottuk meg a tavaszi, nyári, őszi és téli kategóriákat, hogy ha szeretnétek, akkor évszakonként csak 10 db pózt tanuljatok meg, de adunk még tippeket arra, hogyan használjátok fel kreatívan ezt a csomagot.

Ötletek arra, hogyan használjátok a kártyákat:

1, Az alap tehát az, hogy a kép és leírás alapján megtanuljátok az egyes pózokat.

2, Ha valamelyik évszakot duplán nyomtatjátok ki, még memória játékot is lehet vele játszani! Fejjel lefelé fordítsátok le a 20 db kártyát, és kezdjétek el a játékot. Amint egy gyerek megtalál egy párt, el kell végezni az adott jógás feladatot.

3, Nagyon jó, ha rövid kis történeteket, meséket találtok ki a kártyákhoz és az egyes pózokhoz, így össze is tudjátok kapcsolni a mozdulatokat. ( Pl: Most játsszuk azt, hogy illatos tulipánok vagyunk egy mezőn. Te milyen színű tulipán vagy? Nézd csak, épp rád szállt egy katicabogár, próbáljuk ki, milyen katicának lenni. Huhuuu, hallod ezt a hangot? Szerintem a békák kuruttyolnak ilyen hangosan a közeli tóban, nézzük meg őket és próbáljuk ki mi is, hogyan kell ilyen hangot kiadni! ) Ehhez válasszatok ki 10-15 kártyát, fordítsátok fel, és közösen találjatok ki egy történetet a kártyán látható szereplőkkel.

4, Tegyetek ki sorrendben 12 szabadon választott lapot, dobjatok 2 db dobókockával, és amennyit mutat a kocka, azt a feladatot végezzétek el.

5, Tegyetek ki 10 db szabadon választott kártyát, dobjatok egy kockával, és annyi számolásig kell kitartani egy pózt, amekkorát dobtatok.

További ötleteket találsz még ebben a PDF csomagban, de természetesen Ti magatok is kitalálhattok szabályokat és felhasználási módokat:)

A csomag tartalmaz még egy óriás, jógakalandos évkört, amihez a 4 évszak jógakártyánk mini változatát is megtaláljátok, hogy együtt tudjátok használni!

Az évkör 4db A4-es lapból áll, ezeket kell összeillesztenetek, összeragasztani is kitenni egy jól látható helyre, hiszen egész évben Veletek lehet, és év közben többször is játszhattok vele.

Hogyan?  Egyszerűen csak csináljátok meg az adott évszak 10 jógapózát és ragasszátok be a mini kártyákat a megfelelő részbe:) Persze bármilyen más ötletet kitalálhattok még!

Szuper jógás kalandokat kívánunk!