21 napos Online Gyerekjóga Program

21 nap és a gyerekjóga a mindennapjaitok része lesz!

Nagyon szerettem volna az életünknek egy harmonikus keretet adni!
Egy olyan napindítást, délutáni szórakozást vagy éppen esti elcsendesedési rutint, ami játékos mozgásból, kreatív szemléletmódból és közösen eltöltött minőségi időből áll, ráadásul mindezt tudatos módon megközelítve!

Egy olyan rutint, amit ha tényleg rendszeresen használunk, akkor harmonikusan éljük a mindennapjainkat, ha érnek is kizökkentő stresszhelyzetek, akkor azokat rugalmasan tudjuk a helyén kezelni, hiszen van egy olyan eszköztárunk, amihez nyúlni tudunk, ha szükségünk van a mentális és fizikai egészséget támogató gyakorlatokra!

Ezért született meg ez a 21 napos program, mert azt tapasztalom, fontos, hogy legyen egy keretrendszer, egy rutin a hétre a gyerekjógával kapcsolatban is, amihez mindig vissza lehet térni, ha elkalandoznátok, hiszen így fejti ki igazán az áldásos hatásait majd ez a foglalkozás! Nekünk nagyon bevált, és biztos vagyok benne, hogy Nektek is segíteni fog!

Erről a szuper 21 napos Online Gyerekjóga Programról itt tudsz bővebben olvasni, és megvásárolni is ezen a linken lehet:https://mesesmozgas.hu/21-napos-program-szuloknek/

  • A 21 nap 3×7 napból, vagyis 3 hétből áll!
  • Az első hétre 7 videóval készültünk, mind a hét videó 7-10 perc közötti, hogy könnyen el tudjátok végezni, és ne legyen kifogás arra, hogy nincs időtök:) Ezekben a videókban játékosan ismerkedünk meg a jógapózokkal, amiket először részletesebben magyarázok el, aztán egyben megcsinálom még 1x az egészet már dinamikusabban! Egyszerűen csak csináljátok velem a feladatokat!
  • A második héten is 7 videóval készültünk, a hosszúságuk szintén 7-10 perc. Az iskolás csomagunkban az ő korosztályuknak megfelelő témákat dolgoztuk fel játékos jógagyakorlatokkal, mint például: önbizalom növelés, feszültségoldás, növekedésközpontú gondolkodás, koncentráció és a figyelem fejlesztése…stb.
  • A harmadik héten viszont már nem videókkal, hanem 7 db letölthető jógakalandos játékkal, fejlesztő eszközzel készültünk! Ezeket le tudod tölteni, és ki kell nyomtatni, hogy bármikor tudjatok játszani velük!