Jógakaland, a tudatos
szülők és pedagógusok csodaeszköze

Saját fejlesztésű jógás játékaink tele vannak szeretettel, egészséggel, vidámsággal és kreativitással! Csapatunk már több mint hét éve foglalkozik azzal, hogy a gyerekek minél hamarabb megismerjék a jógázás, légzés és relaxációk örömteli, fejlesztő, stresszoldó hatásait, miközben izgalmas kalandokat élnek át mesés és kalandos történetek segítségével.

Fedezd fe országszerte a
Jógakalandos gyerekjóga oktatókat

Már több mint 14 helyszínen megtalálsz minket!

Írd be a keresőbe azt a települést, ahol szeretnél gyerekjóga foglalkozást találni! 

Találd meg a hozzád legközelebbi gyerekjóga szakembert

Ismerd meg 21 napos online gyerekjóga programunkat!

Ha szeretnél egy harmonikus keretet adni az életeteknek, egy olyan napindítási, délutáni szórakozási vagy éppen esti elcsendesedési rutint, ami játékos, mesés mozgásból és közösen eltöltött minőségi időből áll, akkor próbáld ki a 21 napos online programunkat!

A három hetes programunk gyakorlataival és játékaival egy olyan eszköztárat adsz gyermeked kezébe, amivel jobban megismerni önmagát és az érzelmi világát, képes lesz megnyugtatni önmagát ha kizökkenti valamilyen külső hatás, csökkeni fog a benne lévő szorongás és feszültség, egyszóval öngondoskodási rutinra tesz szert!

Végezd el az online képzésünket,ahol mesés gyerekjóga oktatóvá válsz!

A Jógakalandos online képzésén olyan magabiztos alaptudást és játékeszköztárat kapsz, amivel a gyerekeket a saját  nyelvükön megszólítva, mesés módon taníthatod meg jógázni, 3-10 éves korig!

Már a képzés befejezése másnapján képes leszel inspiráló gyerekjóga órák felépítésére és levezetésére!

A gyerekek és a
szülők is imádják!

A szülők és pedagógusok beszámolói szerint a jógakalandos játékok és gyerekjóga segített például a gyerekek érzelmi kitöréseinek a kezelésében, a koncentráció javításában, stresszoldásban, önbizalom fejlesztésben, gyógypedagógiai kezelések kiegészítésében. Ami még nagyon fontos, hogy ugyanúgy hatékonyan alkalmazható az SNI-s gyermekek számára!

Az Anyuka, aki kalanddá
varázsolja a jógázást!

Bánhidi Dóra - A Jógakaland alapítója

Bánhidi Dóra vagyok, a 7 éves kisfiam, Ármin anyukája és a Jógakaland alapítója. Már 7 éve inspirálom a tudatos és jógára nyitott Anyukákat, Pedagógusokat, Fejlesztőket arra, hogy minél hamarabb kezdjék el megismertetni a jóga világát a gyerekekkel! Én sok-sok éve jógázom, így saját magamon tapasztalom meg, egyre intenzívebben, hogy ez a mozgásforma milyen pozitív hatással van a testi-lelki fejlődésemre, a gondolkodásomra, az önmagammal való kapcsolatomra, egyszóval az egész életemre, és ezáltal a Családom életére is.

Szeretném, ha tudnátok, hogy a gyerekek elképesztő nyitottak a jógára, a meditációra, a relaxációkra, egy magasabb szintű tudatosságra, amit úgy szívnak magukba mint szivacs a vizet, ha megmutatjuk nekik az oda vezető utat! A Jógakaland mesés és egyben tudatos világával ebben tudok Netek segíteni!

Ügyfeleink véleménye

Partnereink