Jógakaland
márc
20
Élő gyerekjóga a Facebook oldalunkon! - 10:30 10:30

Gyerekjóga Oktatói Képzés Online


Ha szeretnél regisztrálni már most a következő képzésre, ami július 3. hetén indul, akkor töltsd ki itt a jelentkezési lapot! 
Érdemes minél előbb, mert a helyek telnek be:)

Teljesen online zajlik a tanfolyam? 

Ez egy előre rögzített online képzés, tehát előre felvett videókat és jegyzeteket találsz a tananyagokban, így miután elindult a képzés, abszolút a saját tempódban tudsz haladni. Ami fix, hogy a kezdés után 3 hónapod van befejezni a képzést, de ha nagyon megcsúsznál valami miatt, plusz 1 hónap pótvizsga lehetőséget igénybe tudsz venni! Volt, aki 3 hét alatt is el tudta végezni, mert annyira szerette volna minél hamarabb elkezdeni az oktatást:)

Emellett támogatni szeretném a tanulási folyamatodat élő online konzultációkkal is. Ezek kis csoportos konzultációk lesznek, Zoom rendszerben, amiről minden esetben e-mailben értesítelek majd, több időpont közül is választhatsz! A tanfolyam megnyitása után 2-3 héttel lesznek az első időpontok megadva, hogy addig is tudj haladni és tanulni a felületen. Ezen kívül természetesen bármikor segítek, elérsz telefonon is akár, ha sürgős kérdésed lenne:)

A tanfolyam felületet egyszerűen tudod kezelni! Szép sorban tudsz haladni a leckékkel, amiknek a listáját, mint egy tartalomjegyzéket, bal oldalt látsz majd. Fontos, hogy nem tudsz ugrálni a leckék között, csak sorban tudsz haladni. Ez azért van, mert a tanfolyam témái egymásra épülnek, nem lenne jó, ha csupa kíváncsiságból belenéznél kicsit mindegyik részbe, akkor túl sok lenne egyszerre az információ, ami megzavarna:)

Szükséges-e előképzettség hozzá, vagy jógás tapasztalat?

NINCS SZÜKSÉG:) Egész egyszerűen azért, mert ebben a tanfolyamban megtanulod, megkapod mindazt, ami ahhoz kell, hogy magabiztosan tarts gyerekjóga foglalkozásokat. Természetesen előny, ha van, hogyne lenne az, de sokan vágnak úgy bele a képzésbe, hogy nincsen előzetes tapasztalatuk, mégis imádják és szeretik, hiszen minden segítséget megkapnak! 

Milyen a vizsga?

A tanultak alapján, a Mesélő jógakártyánk jógapózait felhasználva ( amit megkapsz futárral a tanfolyam részeként ), írnod kell egy saját, 40-45 perces gyerekjóga óratervet. Ez még nem minden, ezt az órát el is kell jógáznod, vagyis fel kell venned videóra, ahogy megtartod a gyerekjóga órádat, amit már Te magad állítottál össze! Ne izgulj, nem profi videó minőséget kérünk, elég a telefonod kameráját használni. A lényeg sokkal inkább azon lesz, hogy milyen jógás mesét találtál ki, hogyan építesz fel egy gyerekjóga órát és hogyan vezeted le! ( Természetesen a tanfolyamon belül ennél pontosabb instrukciókat is kapsz még a vizsgáról és az elbírálás szempontjairól! )

Milyen papírt kapok, ha elvégzem a képzést?

A sikeres vizsga után, az alábbi hivatalos oklevelet küldöm el Neked e-mailben, névre szólóan, aláírva! A hivatalos felnőttképzést igazoló tanúsítvány is így érkezik majd Hozzád! Magyarországon ennél több nem szükséges ahhoz, hogy gyerekjógát oktathass saját csoporttal, vagy oviban, iskolában...stb. Természetesen valamilyen vállakozói tevékenységet intézned kell majd mellé ( Egyéni vállalkozó, Kft...stb.) , de az is lehet, hogy ez már megvan a számodra!

Akkreditált a képzés? 

Igen! 120 órás, vagyis 120 pontot ér a képzés, a Magyar Oktatási Hivatal Pedagógus Továbbképzés Akkreditált Rendszerében!Külföldön élek, így is el lehet végezni ezt a képzést?

Természetesen igen, az online rendszer ebben sokat segít:) Utalni is tudod külföldről a részvételi díjat, akár Euróban is ( ezt e-mailben írom meg hogyan a regisztrációd után ), sőt, azon a nyelven is ki tudjuk állítnai az oklevelet, amelyik országban élsz! Annak viszont Neked kell utánajárnod, hogy az aott országban milyen papírok szükségesek ahhoz, hogy gyerekjógát oktathass, hogy elég -e ez a kettő, amit tőlem kapsz?! Ez országonként változhat, Magyarországon például elég! 

Jár bármilyen plusz költséggel, ha külföldről végzem el a tanfolyamot?

A Mesélő jógkártya játékunkat minden résztvevő megkapja a tanfolyam részeként, aminek a külföldre juttatása sajnos többe kerül. Vagyis drágább a posta díj. Így, + 3500 Ft-ot kell még az alapdíjra rászámolnod ( de erről is értesítelek még emailben, ha regisztráltál:))


Ha még további kérdésed lenne, írj nekem a jogakalandrafel@gmail.comcímre, vagy ezen a számon is elérsz, hétköznaponként 10:00 és 17:00 óra között: + 36306070617 :)

Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X