Családi Jógakaland Napok

Csatlakozzatok Ti is!

Május 6-20-ig!

Közös élmény, minőségi idő, különleges összetartó erő

Családi jódkaland napok!

Miért jó, ha együtt jógázik a család?

A családi jógázás olyan minőségi időt jelent minden szerettünk számára, amit más mozgásformával nem lehet helyettesíteni. Egy-egy ilyen közös alkalom új kapcsolódási és kommunikációs irányokat nyit meg a családtagok között, valamint elmélyíti a már meglévőket.

Segítségével a gyerekek mellett, a szülők is egymásra tudnak hangolódni, ami a legfontosabb alapja a harmonikus családi létnek, így megerősödik az az erő, ami összetartja ezt a különleges szövetséget! Mindemellett természetesen a testünk is formálódni fog, erősebbé és rugalmasabbá válik, csak úgy, mint a mentális állapotunk.

Arról, hogy együtt jógázzon a Család. Nyugi, nem kell hosszasan és tökéletesen kitartani egyik jógapózt sem, itt a lényeg a közös kapcsolódáson és az igazán vicces pillanatokon lesz!

Hogyan is néz ki ez majd a gyakorlatban?

Május 6-20-ig megosztunk a Jógakaland Facebook és Instagram oldalán minden hétköznap 1-1 Családi jógás feladatot a Családi Jógakártyáinkból, feladat leírással együtt, amit teljesíthet közösen az egész Család 🙂 Kövessétek ezeket a posztokat, megéri a közös élmény miatt!

Hogyan tesszük még teljesebbé ezt az élményt?

Ha regisztrálsz a Családi Jógakaland Napokra, akkor megkapod e-mailben:

– a 10 nap családi jógás feladatait mini kártya formában, hogy máskor is tudjatok játszani

– egy játékos Családi Jógakaland Gyűjtő naptárt, amit ki tudsz majd tenni egy központi helyre, és minden nap bele tudjátok ragasztani a mini kártyákat, hogy lássátok, teljesítettétek a feladatot

– a kedvenc Családi mandala színezőnket, ami mindig segít majd nektek összekapcsolódni, egymásra hangolódni

Miért jógázzunk?

Szülőként szerintem az a legfontosabb dolgunk, hogy megmutassunk és megtanítsunk a gyerekeknek egy olyan öngondoskodó eszköztárat, ami segít nekik oldani a stresszt és feszültséget, megmutatja nekik hogyan kezeljék rugalmasan a problémákat, hogyan reagáljanak a kihívásokra, megtanítja őket feltölteni az energiaszintjüket, tudatosan a jelenben lenni, és ami a legfontosabb, hogyan váljanak a lehető legjobban önmagukká. Erre az eszköztárra pedig azért van szükség, mert ez adja meg az alapot a boldog és kiegyensúlyozott élethez.

A jógában megtalálható minden ehhez az eszköztárhoz! A rendszeres gyakorlás megalapozza az egészséges életet, testi-lelki-szellemi szinten egyaránt, a család minden tagja számára. A jógázás alatt megismerjük színes belső világunkat, ami biztonságos és stabil alapot nyújt, ahová mindig visszahúzódhatunk, ha békére, nyugalomra és önazonosságra vágynak a külvilág zajosságával szemben.

Családi Jógakártyák

A Jógakalandos mesekönyveinkkel és játékainkkal eddig is támogattuk a szülőket abban, hogy bátran jógázzanak együtt gyermekeikkel, a legújabb kártyajátékunkat viszont már kifejezetten a szuper CSALÁDI JÓGÁS KALANDOKRA alkottuk meg.

Vegyétek elő, ha szórakozásra és könnyed testi átmozgatásra vágytok, ha szeretnétek feloldani valamilyen konfliktust, félelmet, vagy szorongásos állapotot, és akkor is, ha egyszerűen csak úgy érzitek, szükségetek van a családi összetartó erő megtapasztalására.

A kártyák használatát segítik az alábbi témakörök is, hiszen szerettünk volna konkrét, gyakorlati segítséget adni egy – egy helyzet, állapot, konfliktus kezelésére!

40 kártyalap - 6 tematika

Családi Jógakaland Napok

Csatlakozzatok Ti is az egész Családdal!

Szia, Bánhidi Dóra vagyok, a 7 éves kisfiam, Ármin anyukája és a Jógakaland alapítója.

A Jógakalanddal már évek óta arra inspiráljuk a tudatos szülőket, hogy minél hamarabb kezdjék el megismertetni a jóga világát a gyerekekkel, akkor is, ha ez a dolog még teljesen új a számukra. 🙂

Saját magamon már megtapasztaltam, hogy ez a mozgásforma milyen pozitív hatással van a testi-lelki fejlődésemre, a gondolkodásomra, az önmagammal való kapcsolatomra, egyszóval az egész életemre, és ezáltal a Családom életére is. 

Logo_white

Copyright © JÓGAKALAND Gyerekeknek Kft. – Minden jog fenntartva. Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND Gyerekeknek Kft. előzetes jóváhagyásával lehetséges.

Hasznos

Design by Content Lab Agency