Jógakaland
nov
6
Toys Hungary Játék kiállítás 2021 10:00 - 18

Őszi jógakaland kihívás!

A Jógakalanddal téged, mint Anyukát szeretnélek inspirálni, hiszen gyermeked számára Te vagy a legfontosabb példakép! Ha Te megmutatod neki, hogyan lehet játékosan megismerkedni a jógával, azzal a lehető legjobbat teszed. Biztos alapot adsz gyermekednek a kiegyensúlyozott és egészséges testi-lelki fejlődéshez, amiből bármikor tud majd meríteni, amikor csak szüksége lesz rá az életében:) 

Hogy könnyen bele tudjatok vágni ebbe a közös kalandba, kitaláltam egy 10 napos játékos kihívást! 

A gyerekjóga nem csak a gyermekedre lesz jó hatással, hanem erősíti és elmélyíti a ti kapcsolatotokat is. A közös játékos jógázás közben jobban megismeritek egymás képességeit, erősségeit, gyengeségeit és határait, amiken idővel közösen tudtok majd formálni is!


Íme a részletek:

Október 12-25-ig minden hétköznap, tehát 10 napon keresztül, egy új mesés jógapózzal leplek meg Titeket, amiket láthatsz majd a Jógakaland Facebook és Instagram oldalán is. A feladat nagyon egyszerű, Ti is csináljátok meg a fotó és a leírás alapján otthon a gyerkőccel ezeket a pózokat:)

A kihívás része az is, hogy a két hét alatt legalább négy alkalommal ( tehát heti két alkalommal ) készíts fotót a közös jógázásról, és töltsd fel a zárt Facebook csoportomba, pár szavas, vagy mondatos élménybeszámolóval, ahová itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/136803150313622
Ide azért is érdemes csatlakoznod, mert minden újdonságot és friss információt itt osztok meg elsőként Veletek, és sokkal közvetlenebbül tudjuk tartani a kapcsolatot is, ha bármilyen kérdésed lenne!

Az már csak külön köszönet a részemről, ha az Instagram oldaladra is kiteszed, bejelölve a @jógakaland oldalát, a #jogakalandkihivas #regisztraljteis hashtaggel, hiszen így még több Anyuka és kisgyerek belevágni a jógás kalandjukba!

Fontos! A kihíváshoz október 12 és 25 között bármikor tudtok csatlakozni, hiszen a regisztrálóknak folyamatosan küldöm majd a meglepetéseket, a zárt FB csoportba pedig Te is folyamatosan tudod feltölteni a képeket, a saját tempódban, onnantól kezdve, amikor éppen csatlakoztál. Az sem baj, ha még érkeznek képek október 25. után is!

EXTRA MEGLEPETÉSEK
 
Ha regisztrálsz a kihívásunkra, vagyis kitöltöd ezt a rövid kérdőívünket, és teljesíted a fent leírt, Zárt FB csoporttal kapcsolatos feladatot is, akkor a két hét alatt:

- elküldöm Neked, letölthető formában az összes játékos pózt, hogy mint kártyalapokat, ki tudjátok vágni, és máskor is jógázhassatok velük
- küldök egy jógakalandos pontgyűjtő lapot és hozzá a kis " matricákat ", amire beragaszthatjátok majd együtt, a már teljesített pózok matricáit
- kapni fogsz egy letölthető, jógakalandos napi rutin plakátot, amin Durmi Maci mutatja be kis bocs gyermekével, milyen szokásokból áll a gyerek egy napja, ezt plakát szerűen ki is tehetitek otthonra
- az egyik kedvencemet is elküldöm neked, egy " Miért vagyok hálás " plakátot, amit Ti tölthettek majd ki közösen gyermekeddel. Természetesen ezt is jógakalandos grafikával, letölthető verzióban!
- illetve egy rövid, relaxációs mese, vizualizációs gyakorlat, hanganyagát is megkapod, amit én olvasok fel, és bármelyik este lejátszhatod gyermekednek:)


Ehhez csak regisztrálnod kell, amit itt tudsz megtenni! Ha már korábban regisztráltál valamelyik kihívásunkra, most újra kell, csak így fogod megkapni a meglepiket!

Indulhat az őszi jógakaland, csatlakozol hozzánk?
Már csak regisztrálnod kell, pár perc az egész:)

Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X