Jógakaland
szep
18
Gyerekjóga a Belvárosi Családi Pikniken! 10:00 - 18

Online gyereknapi jóga!

Gyereknapra szeretném meglepni a kicsiket és nagyokat egy jógakalandos jógaélménnyel:) Az online gyerekjóga eseményhez BÁRKI CSATLAKOZHAT, hiszen a Facebook oldalunkon lesz az élő közvetítés, tehát itt: https://www.facebook.com/jogakaland
A Facebook eseményhez itt tudtok csatlakozni, érdemes, hogy bármilyen infot megkapj, amit az esményhez írok: https://www.facebook.com/events/844350942837847/

Időpont: 05.30., vasárnap, 10:00 - tól, kb. 30-40 perc lesz! 

Előkészületetek 

Egyszerűen aznap csak gyertek a Facebook oldalamra kicsivel 10 óra előtt, ahol élőben jelentkezem. Előtte tedd a számítógépet/telefont/táblagépet olyan magasra, hogy gyermeked jól lásson majd engem, ha van jógás matracotok, azt hozzátok magatokkal, meg egy puha plédet is! Utána már csak figyelni kell, amiket mondok és mutatok, meg persze utánozni:) Én örülök, ha Te is gyermekeddel tartasz a jógás kalandon!

Mi fog történni?

Mesélni fogok, miközben mozgunk, lélegzünk, jógázunk. Ehhez az eseményhez én most a letölthető Nagy jógás játékcsomagunk jógakártyáit használom majd. A 15 mesés jógakártya segítségével ( amit itt a képen is látsz ) találok ki egy mesét, történetet, amiket aztán sorba teszek majd magam előtt, és szépen végighaladunk mindegyik jógapózon!Ha szeretnétek Ti is kézbe venni ezeket a mesés jógakártyákat majd a közös jógázásnál, magatok elé kitenni, na meg persze az élő jógázás után is sokféleképpen használni, akkor itt meg tudjátok megtaláljátok a Nagy jógás játékcsomagot!  Ebben a játékcsomagban sokkal több minden van, mint ez a 15 kártya! Szerencsére sokatoknak megvan már, azoknak otthon már lehet előgyakorolni a pózokat:)

A nagy jógás játékcsomag tartalma, amit E-mailben kapsz meg PDF formátumban: 

- 15 db mesés, játékos jógapóz KÁRTYAJÁTÉK formában, amivel többféleképpen is tudtok játszani, a hozzájuk tartozó leírás, ahogyan el kell végezni a gyakorlatokat, (5 oldal PDF)
- 1 db JÓGÁS TÁRSASJÁTÉK, 15 játékos jógapózzal és légzőgyakorlatokkal ( 1 oldal PDF )
- Jógakalandos BINGÓ játék, 8 szelvénnyel és 25 hívókártyával, 15 játékos jógapózzal  (13 oldal PDF )
- 7 db kivágható VARÁZSKARKÖTŐ, Pozitív megerősítésekkel és a hozzájuk tartozó jógapózzal ( 2 oldal PDF )
- 1 db NYUGTATÓ LÉGZÉSTECHNIKA, Zümmögő légzés, kivágható szemellenzővel, hogy jobban menjen a koncentrálás:)  ( 2 oldal PDF )
- 1 oldal összefoglaló használati leírás a játékokhoz

A grafikailag is látványosan kidolgozott jógás játékokkal játszhattok otthon, ha pedagógus vagy az oviban, iskolában, vagy a saját jógás csoportodban:) Csak ki kell nyomtatnod!

Itt még többet olvashatsz az egyes játékokról! Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X