Jógakaland
máj
31
dm Gyereknapi Házhoz megyünk Fesztivál 10:00-18:0

Nyugtató csoda csillag!

Maradj otthon - Jógakaland kihívás 2. nap!
Az első feladatunkat, ami egy szuper, alvást segítő gyakolat volt, itt találjátok a Facebook oldalunkon.
 
Ha jobban lélegzünk, jobban is érezzük magunkat:)
Egy kis mindfulness gyakorlat gyerekeknek, már 3 éves kortól!
 
( Ha regisztráltok is a kihívásunkra, elküldjük letölthető formában folyamatosan a két hetes kihívás feladatait és gyakorlatait, hogy ki tudjátok nyomtatni jó minőségben! Itt tudtok jelentkezni rá. )
 
A lélegzőgyakorlatok segítik az ellazulást és a feltöltődést, anélkül, hogy túl sok energiát, vagy erőfeszítést igényelnének. Ha gyorsan változtatni szeretnénk a hangulatunkon, vagy enyhíteni akarjuk a feszültséget, végezzünk pár gyakorlatot, amik nagyon egyszerűek, ehhez adunk most egy cuki segítséget!
 
Jógakaland Csillag, ami segít a gyerekeknek helyesen lélegezni!
 
" Ha bármikor mérgesnek, szomorúnak, idegesnek érzed magad, vagy egyszerűen csak félsz valamitől, a Jógakaland nyugtató csillagja segíteni fog. Megmutatja Neked, hogyan tudod szép nyugodtan venni a levegőt, amitől ismét jó kedved lesz!
 
Csak tedd az ujjadat Durmi Macira, és kezdd el követni a nyilat Röpcsi bagoly felé, miközben szépen lassan, veszel egy mély levegőt a pocakodba, és szép lassan ki is fújod onnan. A be - és kilégzésnél mindig számolj el magadban háromig. Haladj így tovább egészen addig, amíg vissza nem érsz Durmihoz."

 
 
Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X