Jógakaland
szep
16
Anya, jógázzunk! - Gyerekjóga Workshop Anyukáknak 9:30-11:30

Nyugtató csillaglégzés!

Ha jobban lélegzünk, jobban is érezzük magunkat:)
Egy kis mindfulness gyakorlat gyerekeknek, már 3 éves kortól!
 
A lélegzőgyakorlatok segítik az ellazulást és a feltöltődést, anélkül, hogy túl sok energiát, vagy erőfeszítést igényelnének. Ha gyorsan változtatni szeretnénk a hangulatunkon, vagy enyhíteni akarjuk a feszültséget, végezzünk pár gyakorlatot, amik nagyon egyszerűek, ehhez adunk most egy cuki segítséget!
 
Jógakaland Csillag, ami segít a gyerekeknek helyesen lélegezni!

" Ez fantasztikus! Pár alkalommal megmutattam a héten a kislányomnak (3éves) a tenyeremen a csillaglégzést, ha valami sírásból, feszült állapotból ki szeretném zökkenteni akkor együtt megcsináljuk. Azóta a legváratlanabb pillanatokban teljesen magától veszi a kis kezecskéjét és egyedül csinálja! " - Ági

" A fiam 7 éves és minden matematika óra előtt megcsináljuk! Sőt most már, ha zaklatott, akkor már kéri. Anya, csillag légzés! " - Eszter

Egy nagyon egyszerű légzéstechnika, amit a gyerekekkel közösen gyakorolhattok! 

Hatásai:

-Lecsendesíti az elmét

-Megnyugtat

-Beindítja az energiaáramlást

-Tudatos jelenlétre inspirál

-Tanít fókuszálni, koncentrálni

A lényeg, hogy egy gyakorlás alatt, végezzétek el mindkét kézzel, 2X minimum! A legjobb, ha napi rutinná tudjátok tenni, hiszen annyira rövid is egyszerű!

Gyerekekkel lefekvés előtt, vagy ébredés után reggel az ágyban is alkalmazható, de akár a fürdetés alatt is megcsinálhatjátok:)

Ha szeretnétek, hogy elküldjem Nektek ezt a PDF-t, amin rajta van a technika, és segít a gyerekeknek, akkor írjatok nekem: jogakalandrafel@gmail.com, és a válaszban csatolom, Te pedig ki tudod nyomtatni! Ha videót néznél róla, azt itt találod, hiszen a csillag lehet a kezetek is:)

 
 
Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X