Jógakaland
aug
27
Anya, jógázzunk! - Gyerekjóga Workshop Anyukáknak 9:30-11:30

Maradj otthon!

Annyira jól sikerült a Tavaszi jógakaland kihívásunk, hogy március 23-tól április 6-ig folytatjuk, mégpedig a Maradj otthon! - Jógakaland kihívással:)

A Jógakalanddal téged, mint Anyukát szeretnélek inspirálni, hiszen gyermeked számára Te vagy a legfontosabb példakép! Ha Te megmutatod neki, hogyan lehet játékosan megismerkedni a jógával, azzal a lehető legjobbat teszed. Pláne a mostani helyzetben, amikor nagy szüksége van mindenkinek a megnyugvásra, elfogadásra, vagy éppen a mozgásra!

Hogy könnyen bele tudjatok vágni ebbe a közös kalandba, kitaláltam egy 10 napos játékos kihívást, amiben ha részt vesztek gyermekeddel, felejthetetlen minőségi időt tölthettek majd együtt, miközben elkezdtek megismerkedni a jógázással.

Ha még nem regisztráltál eddig egyik kihívásunkra sem, itt most megteheted!!!


Pár kép a Tavaszi jógakaland kihívás feladatiból:)
Az összes feladatot megtalálod a Facebook oldalunkon, ebben az albumban!

Íme a részletek:


Március 23-tól április 6-ig tart ez a kihívás, vagyis két hétig!

Az egyik nap a Jógakaland Facebook és Instagram oldalán találsz majd egy rövid videós tartalmat, jógagyakorlatokkal, amiket én mutatok be nektek. Ezeket több témakörre bontottam:

1. Szeretet, elfogadás
2. Feszültség, szorongás csökkentés
3. Energia levezetés, átmozgatás
4. Alvás, lenyugtatás
5. Rugalmas problémakezelés

A másik nap a www.jogakaland.hu oldalon, a blogbejegyzéseink, legfrissebb tartalmaink között találsz majd szuper játékos mindfulness gyakorlatokat, relax meséket, DIY ötleteket!

A feladat nagyon egyszerű, Ti is csináljátok majd meg ezeket a gyakorlatokat, amikor csak tudjátok, a Jógakaland ezzel szeretne segíteni Nektek, hogy minél gördülékenyebben, hasznosabban és nyugodtabban tudjátok eltölteni a következő heteket otthon!

Fontos, hogy a kihíváshoz bármikor lehet csatlakozni, hiszen visszamenőleg is látjátok majd a feladatokat, ha pedig regisztráltok, el is küldöm majd egyben!

Extra meglepik:

Ha regisztrálsz is a kihívásunkra, vagyis kitöltöd ezt a kérdőívet, akkor a két hét alatt még letölthető, extra meglepiket is küldök Neked!

A gyerekjóga nem csak a gyermekedre lesz jó hatással, hanem erősíti és elmélyíti a ti kapcsolatotokat is. A közös kalandozás és játék közben jobban megismeritek egymás képességeit, erősségeit, gyengeségeit és határait, amiken idővel közösen tudtok majd fejleszteni is.
 

Bánhidi Dóra, a Jógakaland alapítója:)

Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X