Jógakaland
szep
16
Anya, jógázzunk! - Gyerekjóga Workshop Anyukáknak 9:30-11:30

Maradj otthon csomag!

Egészséges, szórakoztató, és megnyugtató minőségi idő a karantén ideje alatt is!

Már régóta gondolkodunk azon, hogy a szuper jógás kihívásainkon és videóinkon kívül mivel tudnánk még segíteni Nektek és a gyerekeknek ebben a bezárt időszakban, ezért összeállítottunk egy olyan jógakalandos csomagot, természetesen kedvezményesen, amivel sok szórakozást, mozgást, de még megnyugvást és relax időt is tudtok belecsempészni a karanténos otthoni időszakra. 

A "Maradj otthon" Relax csomag tartalma, amit 3-10 éves korosztálynak ajánlunk:

- 1 db Durmi Maci Napüdvözlete társasjáték
- 1 db jógás és memória kártyajáték
- 1 db Tábori jógakaland mesekönyv
- 1 db Durmi Maci nyugtató teakeverék, az igazán huncut gyerekeknek:) Ebből sajnos időközben kifogytunk, mert olyan sokan rendeltétek meg ezt a csomagot, amiért nagyon hálásak vagyunk! 

DE! Már pótoltuk is a maga mögött hagyott űrt a szuper jógakalandos kulacsunkkal, aminek ugyanakkora az értéke. Van Durmi Macis, Hopp nyuszis és Röpcsi baglyos mintával, ha a rendelésnél megírjátok nekünk, melyik mintával szeretnétek, azt küldöm! Azért szeretjük ezt a kulacsot, mert BPA mentes, 420 Milis, a karabiner segítségével könnyen rá lehet csatolni egy hátizsákra, ha pedig kifogy, kis helyen is elfér, hiszen fel lehet tekerni:)


Ezt a nagy csomagot, állandó kedvezménnyel, itt tudod megvásárolni!

Ez egy nagyon komplex csomag, ami hosszú évekig lehet segítség a szórakoztatás mellett abban, hogy a gyerekek megismerjék a legérzelemközpontúbb mozgásformát. A jóga segíteni tud nekik: kezelni a stresszt és feszültséget, megmutatja nekik hogyan reagáljnak rugalmasan a problémákra és a kihívásokra, megtanítja őket feltölteni az energiaszintjüket, tudatosan a jelenben lenni, és ami a legfontosabb, hogyan váljanak a lehető legjobban önmagukká.

Azért ezeket a játékokat választottuk, mert így van benne mesekönyv, társas és kártyajáték is, amik mind különböző módon tudják lekötni a gyerekeket. 

társasjátékkal szórakoztató módon tudja megtanulni, akár az egész Család is, a jóga alapmozdulat sorát, a Napüdvözletet, aminek már önmagában is elképesztően sok pozitív hatása van, például:

  • segíti a gyerkmeknek kezelni és megélni az érzelmeit
  • erősíti az önbizalmat, az önértékelést, elősegíti az önkifejezést
  • javítja a koncentrációt
  • oldja a szorongást
  • erősíti az immunrendszert
  • segít a nyugodt elalvásban
A társasjátékről bővebben itt olvashatsz, és még egy videót is megnézhetsz:)

mesekönyvvel egy vezetett történeten keresztül kalandozhatnak a gyerekek Jógaország erdejében, ahol sok kihívás vár rájuk, amiket egy-egy mozgásos, fejlesztő feladattal tudnak megoldani:) A történet végén relaxáció és pozitív megerősítések várják a kicsiket!

Ezen felül extra újdonság, hogy több feladathoz is QR kódokat helyeztünk el a mesekönyvben, amit ha leolvastok egyszerűen az okos eszközötökkel, egyből megjelenik egy videó, amiben bemutatjuk, hogyan kell elvégezni az adott gyakorlatot! A mesekönyvről bővebben itt olvashattok még. 

kártyajáték azért szuper, mert 15 jógapózt, vagy fejlesztő gyakorlatot tanít meg a gyerekeknek, olyanokat, amik nincsenek se a mesekönyvben, se a társasjátékban. Ez a pakli egyben memória kártyajáték is, 30 lapból áll, de sokrűtűen fel lehet használni, minimum hatféleképpen, amiről már írtunk is egy blogposztot, ezt itt éred el. 
Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X