Jógakaland
márc
20
Élő gyerekjóga a Facebook oldalunkon! - 10:30 10:30

Maci Család:)

Hoztam Nektek egy cuki DIY ötletet a hétvégére! Anyukámmal készítettünk egy Maci Családot Árminnak, hogy tudjuk hol tárolni a ceruzáit, filctollait, ecseteit. Nagyon tetszett neki a végeredmény, már el is nevezte mindegyiket:)

Nagyon egyszerű egyébként elkészíteni! Az alapja a papírhenger, nekem pont volt itthon olyan verzióm, amiben posztereket szoktam feladni futárral, de ugyanúgy jó alap a wc papír guriga. Ezt három részre fűrészeltük, de ha van jó éles késetek, az is elvágja. Különböző nagyságúak lettek, így lesznek majd Apa, Anya és Ármin:)Ezt a blogbejegyzést a Nebulo támogatta!

Első lépésként kiválasztottuk a macik színeit. Nagyon szeretem a Nebulos nagy tempera csomagot, mert sokkal praktikusabb használni ezeket a kis tégelyeket, mint a klasszikus tubust, amit ki kell nyomni, és elég hamar el is fogynak. Ármin is könnyebben fest ezekekkel. Szóval mi a barnát, narancsot és fehéret választottuk, és lefestettük a papírhengereket. Miközben száradatak, kivágtuk papírból a macik füleit, szemeit, és orcájukat, azokat is lefestettük, ahol kellett megrajzoltuk. A száradások után ráragasztottuk a hengerekre és fekete filccel még szőrőket rajzoltunk a testük felületére. A végén eldönthetitek, hogy összeragasztjátok-e a három macit, vagy külön-külön hagyjátok őket. Mi most még nem ragasztottuk össze. Az aljukra pedig rajzpapírból vágtunk kis köröket. Természetesen más állatokkal is el tudjátok készíteni:) Remélem tetszett az ötlet, ha megcsináljátok, mindenképp mutassátok meg nekem is! 

Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X