Jógakaland
márc
20
Élő gyerekjóga a Facebook oldalunkon! - 10:30 10:30

Építési terület!

Ez a poszt most lehet, hogy inkább a kisfiús Anyukáknak szól, de azért vannak kislányok is, akik szeretnek olyan járművekkel játszani, amik egy szuper építkezéshez kellenek:) Szóval, mutatom, hogyan készítettünk pár óra alatt egy ÉPÍTÉSI TERÜLETET, egy kartondobozból!

Ezt a posztot a Nebulo támogatta!

Az alap egy nagy doboz volt, amiről levágtam előlről és oldalról a behajtó részeit és elől kivágtam, hogy könnyen be lehessen majd nyúlni és játszani! Aztán a neten kerestem olyan grafikai elemeket, amik kapcsolódnak az építkezéshez: darut, házakat, feliratokat...stb., kinyomtattam és kivágtam mindet.
Aztán a levágott dobozrészekből, WC papírgurigákból egyszerűen kialakítottam egy olyan kis emelvényt, ahová fel tud menni egy jármű, és ahonnan ki tudja üríteni a puttonyát, és leesnek rajta pl. a kis kövek. 


Aztán összeragasztottam két WC papír gurigát, kivágtam egy kis részt elől és ráragasztottam, mintha egy kis alagút lenne. Ármin kérte, hogy legyen egy ilyen rész is, ahonnan a dobozból kifelé ki tudnak csúszdázni a kis járművek:)

Közben persze a kivágott építkezési grafikai elemeket is beragasztottam a helyükre:) Aztán a legvégén elhelyeztem a járműveket és a nagyon fontos kis jelzőtáblákat is:) Azóta megy benne a játék ezerrel! Amúgy ha vagányak vagytok, homokot is tehettek bele, de bentre én azt nem bírnám elviselni, hogy naponta porszívózom a homokszemeket, ezért mi most különböző kavicsokat használtunk és kavicstelepet építünk!Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X