Jógakaland
máj
31
dm Gyereknapi Házhoz megyünk Fesztivál 10:00-18:0

Anyák napi meglepi:)

Kedves Anyukák!

Csodálatos dolog, amit nap mint nap megtesztek a gyermekeitekért, eddig is az volt, ebben az időszakban pedig pláne igazi hősök vagytok! A karantén okozta otthonléttel valószínűleg már a Ti családotoknak is tele lett a hócipője, ezért egy kis játékra invitálunk Titeket:)Dobjátok fel kicsit a mindennapokat és vonjátok be a gyerekeket is! Olyan varázskuponokkal készültünk Nektek, amibe összegyűjtöttük az anyukák legtitkosabb vágyait, szám szerint 16 db-ot! Bízunk benne, hogy a gyerkőcök is partnerek lesznek ebben a játékban, hiszen igazi gyerekszájjal írtuk meg a  nagy meglepetéseket, amik a valóságot tükrözni is fogják, egy próbát mindenképpen megér!!!

Nincs más dolgotok, csak kinyomtatni a kuponokat és akár a gyerekekkel együtt kivágni azokat. Nézzétek és olvassátok át együtt, hogy ők is tudják, hogy melyik színű kupon milyen jócselekedetet rejt.


Kérjétek meg őket, hogy minden nap, vagy ha Nektek úgy jobb, akkor minden másnap, de legalább egy héten egyszer használjanak fel belőle valamit - persze súgni ér nekik, hogy melyiknek örülnétek éppen a legjobban:) Így nem csak egy napig tart majd az Anyák napja!

FONTOS! Erről a linkről tudjátok letölteni a kuponokat, PDF formátumban, amik egy hétig elérhetőek, így mindenképpen időben töltsétek le azokat!!!

Sok szeretettel, a Jógakaland alapítója, Bánhidi Dóra:)


Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X