Jógakaland
nov
6
Toys Hungary Játék kiállítás 2021 10:00 - 18

Anyák napi meglepi:)

Kedves Anyukák!

Csodálatos dolog, amit nap mint nap megtesztek a gyermekeitekért, eddig is az volt, ebben az időszakban pedig pláne igazi hősök vagytok!


Dobjátok fel kicsit a mindennapokat és vonjátok be a gyerekeket is! Olyan varázskuponokkal készültünk Nektek, amibe összegyűjtöttük az anyukák legtitkosabb vágyait, szám szerint 16 db-ot! Bízunk benne, hogy a gyerkőcök is partnerek lesznek ebben a játékban, hiszen igazi gyerekszájjal írtuk meg a  nagy meglepetéseket, amik a valóságot tükrözni is fogják, egy próbát mindenképpen megér!!!

Nincs más dolgotok, csak kinyomtatni a kuponokat és akár a gyerekekkel együtt kivágni azokat. Nézzétek és olvassátok át együtt, hogy ők is tudják, hogy melyik színű kupon milyen jócselekedetet rejt.


Kérjétek meg őket, hogy minden nap, vagy ha Nektek úgy jobb, akkor minden másnap, de legalább egy héten egyszer használjanak fel belőle valamit - persze súgni ér nekik, hogy melyiknek örülnétek éppen a legjobban:) Így nem csak egy napig tart majd az Anyák napja!

FONTOS! Erről a linkről tudjátok letölteni a kuponokat, PDF formátumban, amik egy hétig elérhetőek, így mindenképpen időben töltsétek le azokat!!!

Sok vidám pillanatot kívánok hozzá: 

a Jógakaland alapítója, Bánhidi Dóra:)


Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X