Jógakaland
szep
16
Anya, jógázzunk! - Gyerekjóga Workshop Anyukáknak 9:30-11:30

Anya, jógázzunk! Gyerekjógás E-book!

Amiért ez a különleges E-book megszületett

Azért írtam meg Neked ezt az E-bookot, hogy inspiráljalak a gyermekeddel közös jógázásra :) Anyukáknak és Pedagógusoknak készült, hiszen nagyon jól alkalmazható nagyobb közösségben is!

A jegyzetben az Erdei és Tábori jógakaland mesekönyveink gyakorlatait elemeztem ki részletesen, gyakorlat bemutató rajzokkal, könnyítésekkel és nehezítésekkel, de további alternatívákat is kapsz például párosan végezhető feladatokra.

Kiderül az is, hogy az egyes feladatoknak milyen pozitív testi és mentális hatásai vannak, írok benne arról, hogyan motiválhatod gyermekedet a jógára, megtalálod benne a szülők körében közkedvelt " Hogyan nyugtassam meg és altassam el a gyermekemet " gyakorlatot, és egy extra relax mesét is találsz a végén!

Szülőként szerintem az a legfontosabb dolgunk, hogy megmutassunk és megtanítsunk a gyermekeinknek egy olyan öngondoskodó eszköztárat, ami segít nekik: megnyugodni, oldani a stresszt és feszültséget, megmutatja nekik hogyan kezeljék rugalmasan a problémákat, megtanítja őket feltölteni az energiaszintjüket, tudatosan a jelenben lenni, és ami a legfontosabb, hogyan váljanak a lehető legjobban önmagukká.
 
A jógában az a szuper, hogy minden hangulatra, érzelmi állapotra és energiaszintre vannak mozdulatok, így mindig megtalálhatjátok a megfelelő pózokat és feladatokat! Meg tudod gyermekednek mutatni például, hogy miket csináljon ha nyugodtan szeretne aludni, ha bátorságra lenne szüksége egy probléma kezelésére, hogy milyen módszerrel kezelje azt, ha fél valamitől, vagy szorong valamin.  Annál fontosabb dolgot nem is taníthatsz neki, minthogy megmutatod, hogyan szörfözzön az élet hullámain!

Ajándékba is megkaphatod!

Ha szeretnéd ajándékba megkapni a 3 990 Ft értékű E-bookot, két lehetőséged is van rá! Ha mind a két mesekönyvünket megrendeled ajándékba kapod mellé az Anya, jógázzunk! e-bookot is. Ez azért is nagyon hasznos, mert erre a két könyvre épül az E-book, együtt használva nyújt számodra igazi tudást és gyakorlatokat! A részletekért kattints ide!A másik lehetőség, hogy a Nagy Pedagógus csomagunk mellé is ajándékba küldjük el Neked a 34 oldalas E-bookot!

Ezt a szuper csomagot kifejezetten óvó néniknek, tanár néniknek, ovis tornával foglalkozóknak, gyerekjóga oktatóknak és animátoroknak állítottuk össze, de bárkinek szuper lehetőség lehet arra, hogy színesítse vele a gyerekfoglalkozásokat:) 

Azokat a játékainkat tettük bele, amiket nagyobb közösségben is jól lehet használni, sőt, most elküldjük Nektek ajándéka mellé a legújabb, különleges E-book jegyzetünket is, amivel még könnyebb lesz a használatuk, és amivel még több inspirációt kaptok a gyerekjóga órák tartásához! 2-10 éves korig bátran használható minden belőle!A csomag tartalma röviden: 

- 2 db mesekönyv, Erdei jógakaland, Tábori jógakaland
- 1 db Jógakakandos kártyajáték
- 1 db Durmi Maci Napüdvözlete plakát
+ Ajándék 34 oldalas különleges E-book, ami e-mailen érkezik

A Nagy pedagógus csomagot az Ajándék E-book-al, itt találod
Vágjatok bele, nagyon fogjátok majd élvezni a közös kalandot :)
 
Technikai információk:
 
- az E-book 34 oldalas
- PDF formátum, azonnal nyomtatható formátum
- aktív linkek vannak benne videós tartalmakhoz
- színes
 
Rendelési információk:

Ha bankkártyával fizettél, vagy átutaltad az összeget akkor legkésőbb 1 nap múlva küldöm Neked az E-bookot. Ha utánvétes fizetést választottál, akkor azután tudom elküldeni, miután átvetted a futártól és kifizetted nekik az összeget.
Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X