Jógakaland
dec
16
Pici Piac - Székesfehérvár 9-18 óra

Ajándékot küldünk Neked!

Karácsony előtt szerettünk volnap meglepni a gyerekeket egy cuki ajándékkal, mégpedig egy Jógakalandos Adventi Naptárral, ami a CEWE jóvoltából készült el! Azon kívül, hogy ez egy viszonylag nagy és mutatós naptár, még praktikus is, hiszen Te tudod megtölteni a 24 kis ablakocskát:)

Csak figyeljetek, mert LIMITÁLT darabszámú!A működése nagyon egyszerű, ahogy azt a lenti képen is láthatjátok: 

- csak nyissátok ki a doboz oldalát ( ami egyébként alapvetően nyitva is van )
- töltsétek meg meglepetésekkkel a kis ablakokat, ahogy láthatjátok, a legnagyobb a 24-es ( 14X10 cm ), a második legnagyobb pedig a 6-os ( 13X5,5 cm ) szám alatti kis doboz. A legkisebb kocka, 6X6 cm, és vannak 7X6 cm helyek is.
- belefének különböző méretű csokik, Kinder tojás is, kisautók, kisállatok, DUPLO vagy LEGO figura, csattok, hajgumik, hűtőmágnes, kislabda...stb.
- majd toljátok vissza az ajándékokat a dobozba, és ragassztátok le oldalt, erre külön erős ragasztócsík van rajta, de sima celluxal is működik!
- az adventi naptár teljes mérete 36X48 cm
- megáll asztalon is, de hátul van kis lyuk, arra az esetre, ha felakasztanátok a falra
- anyaga, stapabíró vastag papír

Hogyan lehet a Tiétek?

Csak vásároljatok webshopunkból 3900 Ft felett, írjátok be a megjegyzés rovatba, hogy ADVENTI NAPTÁR, és mi már küldjük is AJÁNDÉKBA a naptárt:) FONTOS! Kézbesítési módként csak a futárszolgálat választható a kalendárium mérete miatt. Hogy mit tudtok venni például? Hát a jógás mesekönyvünket és kártyajátékunkat, a legújabb Durmi Maci Napüdvözlete társasjátékunkat, vagy éppen a cuki erdei állatos párnáinkat! Itt találtok különböző ajándékcsomagokat is:)

Kellemes Adventi Időszakot kívánunk <3
Ha pedig küldtök nekünk fotókat a vidáman bontogató gyerekekről, akár csak a Facebook oldalunkon is, azt nagyon megköszönjük:)

 
 
Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X