Jógakaland
szep
16
Anya, jógázzunk! - Gyerekjóga Workshop Anyukáknak 9:30-11:30

A Jógakaland módszertan

Ha szeretnél gyermekeddel különleges minőségi időt tölteni, akkor vágjatok bele a közös Jógakalandotokba, hidd el, ez egy életre szóló kaland lesz:)

Anyukaként látni azt a kisfiamon, hogy mennyire szeret jógásat játszani, hogy tud koncentrálni és a hasába levegőt venni, hogy meg tudja nyugtatni magát, hogy minden este kéri a titkos alvógyakorlatunkat, egyszóval, hogy abszolút nyitott a tudatosság és saját maga megismerésére, el sem tudom mondani, mennyire felemelő és megható érzés.
 
Tudjátok miért? Mert tudom, hogy ezekkel a módszerekkel, eszközökkel, gyakorlatokkal, amiket mutatok neki, sokkal könnyebben fogja kezelni az élet hullámait és a kihívásokat, amik várnak rá!

Azért találtam ki ezt a módszertant, és dolgoztam közel 1 évig rajta, hogy Ti is könnyedén át tudjátok adni mindezt a gyerekeiteknek!

Szülőknek és Pedagógusoknak, 3-10 éves korig ajánlom!Videósorozat és E-book

Megmutatom hogy milyen könnyen és játékosan tudtok otthon együtt jógázni, akkor is, ha még soha nem próbáltátok ezt a mozgásformát, és akkor is, ha már vannak benne tapasztalataitok. Azért találtam ki ezt a mini videós tanfolyamot a hozzá tartozó E-bookkal, hogy könnyed és gyakorlatias útmutatót adjak ahhoz, hogyan legyen a közös jógázásotok igazi öröm és beépíthető szokás a mindennapotokba!

A videókkal és az E-bookal garantálom, hogy minden tudást és inspirációt megkapsz a kezdéshez! Amit még ajánlok hozzá, az bármelyik jógás játékunk, hiszen akkor lesz a kezedben egy konkrét eszköz is, amit azonnal tudsz használni a gyermekeddel.

Kitaláltam két játékcsomagot is, amikben AJÁNDÉKBA adom az E-bookot. Itt találod a " Nagy pedagógus csomagot ", itt pedig a " Két mesekönyv " csomagot. A többi játékot, egyesével is, itt találod. 

A 6 részes videósorozatban:

- beszélek egy kicsit a gyerekjóga és a felnőtt jóga különbségéről

- olyan tippeket adok arra, hogyan inspiráld gyermekedet a jógázásra, amik nálunk és más anyukáknál is beváltak már

- részletesen végigveszem, vagyis végigjógázom, és bemutatom mind a két mesekönyvünk gyakorlatait, könnyítésekkel, nehezítésekkel, ezért arra kérlek, öltözz majd kényelmesen és jógázz velem együtt, hogy a gyermekednek már könnyen át tudd adni a mozdulatokat

- mutatok egy rövidebb játékos gyerekjóga gyakorlatot az erdei állatokkal, azokra a napokra, amikor csak ennyire lenne időtök

- Árminnal, a kisfiammal megmutatjuk, hogyan tudtok jógázni együtt a mesekönyvünkkel

- Árminnal beavatunk Titeket a titkos esti rutinunkba, vagyis megmutatjuk a bevált, altatást segítő gyakorlatunkat, amit minden este gyakorolunk

- extra meglepetésként megmutatom a " Nyugtató Csillaglégzés " gyakorlatot, ami egy olyan könnyű és mesés gyakorlat, amit a gyerekek egyedül is használni tudnak és szoktak is, ha arra van szükségük, hogy lenyugtassák magukat, vagy jobb kedvük legyen, vagy ne féljenek 

Nézz bele a tanfolyam hangulatába: 
E-book 

Az E-book nagyon hasznos a videók mellé, mert abban vannak olyan információk is, amik a videóban nincsenek. Rajzos formában is megtalálod benne mind a két mesekönyvünk, összesen 23 jógás gyakorlatát. Jegyzetelni tudsz bele, miközben nézed a tanagyagokat, és van benne egy extra relax mese meglepetés is. Ezzel együtt sokkal jobban megmarad benned a megszerzett tudás!

A Gyerekjóga mini tanfolyamot a videókkal és E-bookkal, itt tudod megvásárolni!

Technikai információk: 

- a videók HD minőségűek
- profin felvett hang és képanyagok
- a 6 rész összesen 1,5 óra
- a felnőttképzési törvény által bejegyzett tevékenység B/2020/002073, M.n.s. egyéb oktatás 
- az E-book 34 oldalas
- PDF formátum, azonnal nyomtatható formátum
- aktív linkek vannak benne videós tartalmakhoz
- színes 
Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X