Kalandozzatok!

Ez a térkép azért született meg, mert rajongok a Balatonért, a Családomért, a Kalandokért na és persze a Jógáért! Szerettem volna Nektek is átadni egy kicsit mindegyikből, így született meg a Balatoni Jógakaland térkép, ami egyszerre családi nyári programajánló és kalandos jógázási lehetőség. 🙂 Ha érdekelnek titeket a szuper családi program lehetőségek a kedvenc hazai tavunk környékén, akkor látogassatok el mind a 22 helyszínre, amiket mi is imádunk!

Jógázzatok!

Ha kipróbálnátok, milyen is a játékos gyerekjóga, akkor nézzétek meg, milyen mesés jógapózokat találtam ki az egyes helyszínekhez. A feladat nagyon egyszerű, ha például a térkép 7. pontjánál, Hegyestűnél jártok, akkor ott a helyszínen csináljátok meg a Vulkán pózt, és így tovább.

Nyerjetek!

Ha sikerül megcsinálni az egyes jógapózokat, vagy csak párat belőlük, fotózzátok is le, hiszen azok között, akik posztolnak erről az élményükről a Facebook, vagy Instagram oldalukon, értékes nyereményeket sorsolunk ki! Minél többet csináltok meg a jógapózokból, annál nagyobb esélyetek van nyerni 🙂

 

Fontos, hogy a posztolásnál jelöljétek be/taggeljétek be a Jógakaland oldalát, és használjátok a #balatonijogakaland hashtaget. Csak így látjuk mi is, hogy szeretnétek részt venni a játékban!

Nyeremények!

Június 24-e és augusztus 23-a között háromszor is kisorsoljuk a Napüdvözlet játékcsomagunkat! A NAPÜDVÖZLET igazi jolly joker a jógában, hiszen könnyű megtanulni, számtalan jótékony hatása van és hamar a napi rutin részévé tud válni, akár otthon a saját gyermekeddel, akár oktatóként a csoportodban!

Minden benne van ebben a rövid gyakorlatsorban, amiről a jóga szól: harmonikusan mozgunk a légzésünkkel együtt, és ezt ismételgetve egyre meditatívabb állapota kerülünk, tehát egyszerre hat a testünkre, elménkre, lelkünkre. Ebben a csomagban megtalálod az összes olyan játékunkat, aminek a segítségével a gyerekek játékosan tanulják meg ezt a jolly joker gyakorlatot.

Benne van a nagy kedvenc, Durmi Maci Napüdvözlete társasjátékunk, a Napüdvözlet Verses Mesefüzetünk és a Durmi Maci Napüdvözlete plakátunkat ( PDF fájl ) amiben a Jógakaland főszereplője, a cuki mackó mutatja be az egyes pózokat, és amit kitehettek a szobátok, termetek falára, hogy mindig inspirálja a gyerekeket egy kis jógázásra!

Logo_white

Copyright © JÓGAKALAND Gyerekeknek Kft. – Minden jog fenntartva. Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND Gyerekeknek Kft. előzetes jóváhagyásával lehetséges.

Hasznos

Design by Content Lab Agency