Jógakaland
dec
15
WAMP - Karácsonyi vásár 10:00-18:0

A csapat

                                                 
Bánhidi Dóra vagyok, a PandArte design és kreatív blog írója és egy másfél éves kisfiú Anyukája. A blogomon már hat éve mutatom be az inspiráló alkotókat és design ötleteket, de már régóta vágytam arra, hogy én is alkotóvá váljak. Amikor megszületett a kisfiam, lassan kirajzolódott bennem egy elképzelés egy olyan világról ami egyszerre mesés, játékos és örömteli. Ebben remek társra találtam a kisfiam apukájában, aki ismert író és minden játékra kapható. Együtt létrehoztuk a Jógakaland világát, ami egy csodálatos mesekönyvből, az általam megálmodott design termékekből és közös jógázásokból áll össze egy kalandos élménnyé.

                                                 
Salinger Richárd vagyok, író. Első könyvem az Apám beájulna a tinédzserekről szólt.  Sokféle műfajban kipróbáltam már magam azóta. Írtam drámákat, forgatókönyveket, regényeket a legkülönbözőbb témákban. Az élet megoldóképlete című regényem 2015-ben jelent meg. Amikor világra jött a kisfiam, annyira meghatározó és fontos élmény volt számunkra, hogy az anyukájával szerettünk volna valami közöset és nagyon személyeset ajándékozni neki. Nekem egyedül soha nem jutott volna eszembe, hogy gyerekeknek írjak. Az inspirációt a Jógakaland ötletéhez és első vázlataihoz a kisfiam anyukájától kaptam. Ahhoz, hogy ez a munka tényleg jól sikerüljön, a könyv többi alkotója is rengeteget segített. Most, hogy elkészült a könyv a kisfiamon a sor, hogy eldöntse elégedett-e a szülei munkájával (anya jól inspirálta-e apát) vagy sem.

                                                 
Széll Adrienn vagyok és kislány korom óta nagy szerepe van a rajzolásnak az életemben. Grafikus és rajzfilmes végzettségem megszerzése után egy szuper rajzfilmes csapatban dolgoztam, majd egy médiavállalat online területén webdesignerként. Lányom születésével átrendeződtek életem prioritásai és anyaként újra kipattant a gyerekes énem is. Ekkor kezdtem az illusztrálás felé terelődni. Mindennapi kalandjaink nap mint nap inspirálnak, ezeket munka mellett egy személyes blog keretében évekig rögzítettem hol rajzos, hol szöveges formában. A Jógakaland világa már jó ideje fontos helyet foglal el a szívemben. Emellett saját álmaim megvalósításán és rohanó életünk lassításán is dolgozok.


Érsek Flóra vagyok, a Jógakaland csapathoz (a jelenlegi állás szerint) utolsóként csatlakoztam, de egyből megszerettem ezt a kedves történetet. A szívhez szóló karakterek, akik nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elvarázsolják rám is hatással voltak, a Jógakaland célkitűzését, mélyebb mondanivalóját megismerve pedig az egész szellemiségével is azonosulni tudtam. Jógaországban még kezdő vagyok, de annál lelkesebb, izgalmas ezt a különleges mozgásformát közelebbről megismerni. A rendezvényszervezés  és a marketing területén szerzett tapasztalataimat a Jógakalandnál kamatoztatom, és azon dolgozom, hogy minél többen megismerjétek ezt a varázslatos világot.Iványi Réka
, gyógypedagógus, gyermekjóga oktató vagyok. Gyógypedagógusként kifejezetten fontosnak tartom a gyermekkorban végzett rendszeres mozgást. A jóga mozgáskultúrája azokra az alapmozgásokra épül, melyek elengedhetetlenek a nagymozgások megfelelő fejlődéséhez és kellőképpen megtámogathatják a különböző képességek fejlődését. A gyermekjóga óráimon a gyerekek megélhetik egységüket, testi-lelki harmóniájukat, hiszen eszközrendszerünk a saját testünk. A játékkal egybekötött mozgás során, mely lételemük, észrevétlenül épülnek be az ászanák jótékony hatásai. Mesés világba csöppenve tanuljuk meg elfogadni és szeretni a testünket, valamint azt, hogy miképpen tudunk tudatosan elcsendesedni, befelé fordulni és megfelelően kezelni különböző stresszhelyzeteket. Réka a Csíkos zsiráf Fejlesztő Stúdió lelkes tanára. Ez a különleges varázssziget egy olyan magániskola Budapesten, ahol gyermeked garantáltan jó kezekbe kerül. Tanárai szakképzett fejlesztők, így ha valamilyen problémát szeretnétek legyőzni, esetleg a fejlődés a cél bizonyos területeken, itt találtok megoldást. Bővebb információért keressétek őket bátran. csikoszsiraf.hu 

Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X