Jógakaland
okt
14
Pici Piac - a legkisebbek vására 9:00-18:00

A csapat

                                                 
Bánhidi Dóra vagyok, a PandArte design és kreatív blog írója és egy másfél éves kisfiú Anyukája. A blogomon már hat éve mutatom be az inspiráló alkotókat és design ötleteket, de már régóta vágytam arra, hogy én is alkotóvá váljak. Amikor megszületett a kisfiam, lassan kirajzolódott bennem egy elképzelés egy olyan világról ami egyszerre mesés, játékos és örömteli. Ebben remek társra találtam a kisfiam apukájában, aki ismert író és minden játékra kapható. Együtt létrehoztuk a Jógakaland világát, ami egy csodálatos mesekönyvből, az általam megálmodott design termékekből és közös jógázásokból áll össze egy kalandos élménnyé.

                                                 
Salinger Richárd vagyok, író. Első könyvem az Apám beájulna a tinédzserekről szólt.  Sokféle műfajban kipróbáltam már magam azóta. Írtam drámákat, forgatókönyveket, regényeket a legkülönbözőbb témákban. Az élet megoldóképlete című regényem 2015-ben jelent meg. Amikor világra jött a kisfiam, annyira meghatározó és fontos élmény volt számunkra, hogy az anyukájával szerettünk volna valami közöset és nagyon személyeset ajándékozni neki. Nekem egyedül soha nem jutott volna eszembe, hogy gyerekeknek írjak. Az inspirációt a Jógakaland ötletéhez és első vázlataihoz a kisfiam anyukájától kaptam. Ahhoz, hogy ez a munka tényleg jól sikerüljön, a könyv többi alkotója is rengeteget segített. Most, hogy elkészült a könyv a kisfiamon a sor, hogy eldöntse elégedett-e a szülei munkájával (anya jól inspirálta-e apát) vagy sem.

                                                 
Széll Adrienn vagyok és kislány korom óta nagy szerepe van a rajzolásnak az életemben. Grafikus és rajzfilmes végzettségem megszerzése után egy szuper rajzfilmes csapatban dolgoztam, majd egy médiavállalat online területén webdesignerként. Lányom születésével átrendeződtek életem prioritásai és anyaként újra kipattant a gyerekes énem is. Ekkor kezdtem az illusztrálás felé terelődni. Mindennapi kalandjaink nap mint nap inspirálnak, ezeket munka mellett egy személyes blog keretében évekig rögzítettem hol rajzos, hol szöveges formában. A Jógakaland világa már jó ideje fontos helyet foglal el a szívemben. Emellett saját álmaim megvalósításán és rohanó életünk lassításán is dolgozok.


Érsek Flóra vagyok, a Jógakaland csapathoz (a jelenlegi állás szerint) utolsóként csatlakoztam, de egyből megszerettem ezt a kedves történetet. A szívhez szóló karakterek, akik nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elvarázsolják rám is hatással voltak, a Jógakaland célkitűzését, mélyebb mondanivalóját megismerve pedig az egész szellemiségével is azonosulni tudtam. Jógaországban még kezdő vagyok, de annál lelkesebb, izgalmas ezt a különleges mozgásformát közelebbről megismerni. A rendezvényszervezés  és a marketing területén szerzett tapasztalataimat a Jógakalandnál kamatoztatom, és azon dolgozom, hogy minél többen megismerjétek ezt a varázslatos világot.


Csíki Mariann óvónő vagyok és vezető gyermekjóga tanár. Imádok gyerekekkel jógázni az életem része már több mint húsz éve! Mozgásfejlesztő gyermekjóga oktatóként célom nem csak az, hogy jól érezzék a gyerekek magukat gyakorlás közben, hanem az is, hogy segítsem őket a helyes mozgásfejlődési úton. A Jógakalandban lévő gyakorlatsorokat is úgy állítottam össze, hogy a gyerekek átélhessék a jóga örömteli hatásait, fejlődjenek testi és lelki szinten egyaránt.

 

Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X